Crew

JAMPOP Always Live kan niet doorgaan zonder deze crewleden:

Tino van Kats

Medeoprichter en voorzitter

tino@jampop.nl

Ik ben bij Jampop omdat het bezig zijn met muziek zo leuk en interessant is. Of je nu zélf muziek maakt of de evenementen samen met anderen organiseert.

Teun Maarten Copier

 Penningmeester

teun@jampop.nl

Hobby: Basgitarist,  even muzikofiel als de andere Jampoppers!

Pieter Laurman

Secretariaat, voorzitter

pieter@jampop.nl

Secretariaat, voorzitter JAMPOP-jury, schrijft teksten t.b.v. publiciteit

Ik ben bij JAMPOP omdat het fantastisch is om mensen samen muziek te zien maken en dat het publiek daardoor geraakt wordt.

Willy Peters

geluid en techniek

Zelf ook muzikant in hart en nieren.

Behulpzaam met geluid en techniek en aanverwante zaken. Jampop is een pracht podium voor amateur bands en een geweldig team.

Elaine van Kats

Gastvrouw/financieel ondersteuning

Sinds oprichting van Jampop vind ik het altijd leuk om de gasten en de bands te ontvangen.

Kelvin Keja

Ondersteuning techniek en podium

Ben graag bezig met muziek, maar bespeel geen instrument, dus is het daarom een mooie optie om alsnog met muziek bezig te zijn.

Marc van der Voorn

Marc van der Voorn

All-rounder – crew support

Groot bewonderaar van makers. Een podium bieden aan muzikaal talent spreekt mij erg aan.

Zoë Hoetmer

Vormgever / support crew

Jampop is meer dan een wedstrijd. Bands krijgen advies, podiumervaring en de kans om te laten zien wat zij in huis hebben! 

Monique Broekhuizen

Monique Broekhuizen

Website

Via Tino kwam ik in aanraking met Jampop en als voormalig manager van bands, artiesten en organisatie events kon ik het niet laten om hier een steentje aan bij te dragen met de website.

Initiatief 

JAMPOP Always Live is een initiatief van de Stichting Kleine Kernen (SKK) gevestigd in Everdingen/Hagestein. Het doel van JAMPOP Always Live is het promoten en organiseren van live-optredens; voornamelijk in de rock- en popmuziek. SKK is opgericht in 2007 door een groep enthousiaste hobbymuzikanten en muziekliefhebbers.

Activiteiten

Hoofdactiviteit van JAMPOP Always Live is het organiseren van band-optredens gedurende de herfst, wintermaanden en voorjaar. De bekende bandcompetitie staat even op ‘hold; De reden: dit is een zeer arbeidsintensieve bezigheid, en daar hebben we op dit moment geen passende invulling voor. In plaats van genoemde bandcompetitie organiseert JAMPOP de komende tijd in bovengenoemde maanden een aantal optredens (betaalde entree) met aansprekende bands. Hetzij met eigen werk, hetzij met covers.

Sponsoring en Vrienden van JAMPOP

Dankzij onze sponsors (zie de logobalk) zijn wij in staat om deze leuke klus ieder jaar weer tot een goed einde te brengen. Mocht je behoefte hebben om ons een keer financieel te steunen; en dan gaat het echt niet om forse bedragen; klik dan eens op de sponsorbutton.
Tevens zijn we als JAMPOP op zoek naar een nieuwe kracht binnen ons team, namelijk een geluidsman, die bereid is om alle evenementen te ondersteunen met onze professionele geluidsapparatuur. Heb je ervaring; prima, geen ervaring en wil je het leren; laat je niet weerhouden om contact op te nemen met Tino van Kats.

Our Sponsors

Zoë Hoetmer Illustraties
Feel Management
Feel Management
Feel Management

Sign up Bands!

Contact