Crew

JAMPOP Always Live kan niet doorgaan zonder deze crewleden:

Tino van Kats

Medeoprichter en voorzitter

tino@jampop.nl

Ik ben bij Jampop omdat het bezig zijn met muziek zo leuk en interessant is. Of je nu zélf muziek maakt of de evenementen samen met anderen organiseert.

Teun Maarten Copier

 Penningmeester

teun@jampop.nl

Hobby: Basgitarist,  even muzikofiel als de andere Jampoppers!

Pieter Laurman

Secretariaat, voorzitter

pieter@jampop.nl

Secretariaat, voorzitter JAMPOP-jury, schrijft teksten t.b.v. publiciteit

Ik ben bij JAMPOP omdat het fantastisch is om mensen samen muziek te zien maken en dat het publiek daardoor geraakt wordt.

Willy Peters

geluid en techniek

Zelf ook muzikant in hart en nieren.

Behulpzaam met geluid en techniek en aanverwante zaken. Jampop is een pracht podium voor amateur bands en een geweldig team.

Elaine van Kats

Gastvrouw/financieel ondersteuning

Sinds oprichting van Jampop vind ik het altijd leuk om de gasten en de bands te ontvangen.

Kevin Veenstra

Geluidstechnicus

Ik word gelukkig van Protools, Cubase en het produceren van muziek.
Ik ben blijven plakken na het invallen als geluidstechnicus.

Joost de Leeuw

joost@jampop.nl

Stage manager, band contactpersoon

Als muzikant weet ik hoe fijn het is om een podium te kunnen krijgen. En ik vind het persoonlijk leuk om nieuw talent te ontdekken.

Zoë Hoetmer

Vormgever / support crew

Jampop is meer dan een wedstrijd. Bands krijgen advies, podiumervaring en de kans om te laten zien wat zij in huis hebben! 

Monique Broekhuizen

Monique Broekhuizen

Website & marketing

Via Tino kwam ik in aanraking met Jampop en als voormalig manager van bands, artiesten en organisatie events kon ik het niet laten om hier een steentje aan bij te dragen mbt promotie website en marketing.

Initiatief 

JAMPOP Always Live is een initiatief van de Stichting Kleine Kernen (SKK) gevestigd in Everdingen/Hagestein. Het doel van JAMPOP Always Live is het promoten en organiseren van live-optredens; voornamelijk in de rock- en popmuziek. SKK is opgericht in 2007 door een groep enthousiaste hobbymuzikanten en muziekliefhebbers.

Activiteiten

Hoofdactiviteit van JAMPOP Always Live is het jaarlijks organiseren van een band-competitie gedurende de herfst- en wintermaanden. Verspreid over zes zaterdagavonden – vanaf 2012 op een vaste locatie in Everdingen – worden er per voorronde minimaal twee bands in de gelegenheid gesteld om hun kunnen te vertonen.

Jury

Na hun optredens bespreekt de jury de prestaties van de bands en geeft een positief commentaar. De jury kiest uit alle deelnemende bands een aantal finalisten die gaan spelen op het festival in mei/juni.

Our Sponsors

Feel Management
Zoë Hoetmer Illustraties

Sign up Bands!

Contact