Events

11 maart 2 bands!

Op zaterdag 11 maart 2023 organiseert JAMPOP weer een avond met twee bands. En dat zijn:

Grey Nomad
en
Funky Blue Bastards!

Grey Nomad met eigen werk, geïnspireerd door bands als Editors, The National en Joy Division (… wie kent ze niet …) en,

Funky Blue Bastards; als doorgewinterde blues mannen met – hoe kan het ook anders – een brede variatie van blues en aanverwant.

Waar: Dorpshuis ’t Knooppunt in Everdingen
Wanneer: 11 maart 2023, zaal open vanaf 20.30 uur
Toegang: EUR 5,-

Coen's Legacy
Coen's Legacy

FACEtoFACE

In januari ’23 waren ze al te gast en op 13 mei nog een keer, FACEtoFACE; 4 muzikanten die houden van het echte werk. Puur zoals muziek bedoeld is, zonder gedoe en zonder poeha. Gas erop! Rock- en popcovers die iedereen kent. Van vroeger en nu, meestal zo origineel mogelijk en soms in een ander jasje. Vet, stevig, gevoelig en opzwepend, dat is FACEtoFACE.

Met een breed repertoire van Queen, Anouk, Sass Jordan, U2, Led Zeppelin, AC/DC, Beth Hart, Red Hot Chili Peppers, en nog veel meer.

Wanneer: 13 mei 2023, zaal open 20.30 uur
Waar: Poppodium The River, Dorpshuis ’t Knooppunt in Everdingen
Toegang: EUR 5,00

Coen's Legacy

Eerder bij Jampop: …

JAMPOP weer van start … maar dan anders

Het seizoen 2022-2023 gaat er voor JAMPOP en haar bezoekers wat anders uitzien.
De bandcompetitie wordt voorlopig in de ijskast gezet. De reden? Het kost enorm veel tijd en energie om dit te organiseren, en we hebben geen vervanger kunnen vinden voor onze band-coördinator Joost, die dit jarenlang met heel veel inzet heeft verzorgd. Wij hebben hem en zijn partner Zoë inmiddels uitbundig bedankt bij zijn afscheid.
Maar de doelstelling van JAMPOP houden we overeind. Livemuziek! En dat gaan we dit seizoen waarmaken met drie of vier avonden met een fijne band waar iedereen van kan genieten.

We beginnen op 12 november met de band Ignition – ‘Dé Coverband Van Nederland’. 35 jaar ervaring in het spelen van pop- en rocknummers in vele stijlen.

Wij verwachten een absolute topavond op 12 november in ’t Knooppunt te Everdingen.
Aanvang 21.00 uur, zaal open om 20.30 uur. Toegang € 5,-
Wil je Ignition vast beluisteren? https://www.ignition.nl/songs.html

Ignition – ‘Dé Coverband Van Nederland’.

‘Ignition is een 6-mans coverformatie uit Den Hoorn (regio Midden-Delfland), opgericht in 1987. De band speelt over het algemeen rock- en rockgeoriënteerde popmuziek. De meerstemmigheid is daarbij een sterke troef.

Aanvankelijk werd er veel regionaal gespeeld maar de grenzen werden al snel verlegd naar andere delen van Nederland en zelfs over de grens in België.
De optredens van Ignition waren in de loop der tijd heel uiteenlopend. Van kroegen, bedrijfs- en studentenfeesten tot afterparty’s en grote podia ( > 1000 man), van akoestisch tot full power.
Er zijn tussentijds enkele wijzigingen in de bezetting geweest en met de huidige zangeres Vanessa is Ignition weer op volle sterkte.

Op dit moment is de bezetting:
Vanessa Schütz (zang), Marcel van Paassen (gitaar), Jan van der Windt (basgitaar-zang), Marco van Paassen (drums), Rob van der Maarel (gitaar-zang) en Sander Zelders (toetsen)’

FACEtoFACE

Op 7 januari ’23. FACEtoFACE; 4 muzikanten die houden van het echte werk. Puur zoals muziek bedoeld is, zonder gedoe en zonder poeha. Gas erop! Rock- en popcovers die iedereen kent. Van vroeger en nu, meestal zo origineel mogelijk en soms in een ander jasje. Vet, stevig, gevoelig en opzwepend, dat is FACEtoFACE.

Met een breed repertoire van Queen, Anouk, Sass Jordan, U2, Led Zeppelin, AC/DC, Beth Hart, Red Hot Chili Peppers, en nog veel meer.

Coen's Legacy

Our Sponsors

Feel Management
Zoë Hoetmer Illustraties
Feel Management

Sign up Bands!

Contact