Events

25 mei 2024 wordt ongetwijfeld een gedenkwaardige avond.

Op het JAMPOP podium staat deze avond namelijk de

Meryn Bevelander Band

De jonge naamgever en frontman van deze band is een fenomenale gitarist en performer. Hij won al in 2015, als 11-jarige, de publieksprijs tijdens de Sena Young Talent Guitar Awards, en speelde hij samen met Douwe Bob in de Groningse Oosterpoort. Ook genomineerd voor de Gitarist Poll Awards in de categorie pop/rock van het tijdschrift The Guitarist. Meryn studeert gitaar aan de academie Codarts in Rotterdam. Tot aan de coronapandemie was de Meryn Bevelander Band al goed voor zo’n slordige 150 shows in binnen- en buitenland. Naast eigen werk speelt de band een fantastische Gary Moore Tribute.

Wanneer: 25 mei 2024, zaal open vanaf 20.30 uur

Waar: Dorpshuis ’t Knooppunt te Everdingen

Toegang: EUR 10,00

Eerder bij Jampop:

16 maart 2024 bij JAMPOP, de coverband bij uitstek;

Harry Doesn’t Mind

Met een ultra breed repertoire, Van Oerend Hard van Normaal tot Another Brick In The Wall van Pink Floyd, en van alles daar tussen in.
Met natuurlijk hun lijflied: Sultans Of Swing

(… what’s in a name …)

2 maart 2024 presenteert JAMPOP:

Dè CCR coverband uit de regio!

En weet je: Je zingt alles mee!
Daarna; ook weer oude bekenden:

Na jaren weer terug op het JAMPOP-podium, na optredens in India, Frankrijk en natuurlijk een paar honderd in Nederland:

Between The Jars!

Variatie te over dus deze avond.

Waar: Dorpshuis ’t Knooppunt te Everdingen
Wanneer: 2 maart 2024, zaal open 20.30 uur
Toegang: EUR 5,-

Zaterdag 20 januari 2024

– al eerder op ons podium; en dat was een geweldig optreden –
dus hebben we ze nog een keer uitgenodigd: FACE to FACE

Rock- en popcovers, vaak met een eigen twist.

Dynamisch en opzwepend, kortom, het wordt weer een topavond!

 

Waar: Dorpshuis ’t Knooppunt te Everdingen

Wanneer: 20 januari 2024, zaal open vanaf 20.30 uur

Toegang: EUR 5,00

Coen's Legacy

Zaterdag 11 november 2023

Back To The 90-ties met Blink-182 Tribute

Europa’s allergrootste eerbetoon aan de foute 90’s is weer terug op tour!

De beste Blink-182 Tribute van Europa.

Hun knallende festival aftrap in het overladen Jera On Air smaakte naar meer. Mega-hits als “All The Small Things” en “What’s My Age Again” vliegen je razendsnel om de oren in deze knalfuif van een liveshow vol nostalgie, slechte grappen en keiharde klassiekers die het publiek voluit meezingt. Dus trek je stoute Vans of All-Stars maar aan en bereid je beste kickflip voor, want je alternatieve jaren roepen je luidkeels terug! De energiekste radio hits op het podium: dit is BLINK-182 TRIBUTE.

Kun jij ook elke noot van “I Miss You” meeblèren in je slechtste Tom Delonge of Mark Hoppus impressie? Losgaan als op de thuisfeestjes van toen? Herleef met BLINK-182 TRIBUTE de gloriejaren van MTV, op hol geslagen hormonen en de meest onverwoestbare meezingers.

We zien je graag op 11 november 2023

in Dorpshuis ’t Knooppunt in Everdingen, zaal open vanaf 20.30 uur.

Toegang: EUR 5,00

Eerder bij Jampop: …

Coen's Legacy

9 september 2023: NEDERPOP bij JAMPOP

Met Stockbrood; DE Nederpopband bij uitstek, en de deejays Jan en Bollie met klassiekers van eigen bodem.

Coen's Legacy

Op 13 mei 2023 opnieuw op ons podium: Face to Face

Wij, en vooral jullie als bezoekers, hebben bij het vorige optreden van deze energieke band erg genoten. Dus; we hebben ze opnieuw uitgenodigd om weer een lekkere avond met herkenbare rocksongs te brengen.

Wanneer: 13 mei 2023, zaal open vanaf 20.30 uur
Waar: Dorpshuis ’t Knooppunt te Everdingen
Toegang: EUR 5,00

 

Maar … we zijn er nog niet …

Op 14 mei organiseert JAMPOP: Moederdag Middag Matinee, in het café van Jörgen en Diana. Met Petra Saaleman, singer/songwriter. Had ooit haar eigen rockband maar kiest nu voor wat rustiger materiaal. Daarna een optreden van Gadget, soms met eigen werk maar vooral met bestaande songs die door de vierstemmige zang een heel eigen geluid opleveren. Gezellig toch; zo’n Moederdag middag?!

Wanneer: 14 mei 2023, vanaf 15.00 uur
Waar: Dorpshuis ’t Knooppunt te Everdingen
Toegang: gratis

 

JAMPOP weer van start … maar dan anders

Het seizoen 2022-2023 gaat er voor JAMPOP en haar bezoekers wat anders uitzien.
De bandcompetitie wordt voorlopig in de ijskast gezet. De reden? Het kost enorm veel tijd en energie om dit te organiseren, en we hebben geen vervanger kunnen vinden voor onze band-coördinator Joost, die dit jarenlang met heel veel inzet heeft verzorgd. Wij hebben hem en zijn partner Zoë inmiddels uitbundig bedankt bij zijn afscheid.
Maar de doelstelling van JAMPOP houden we overeind. Livemuziek! En dat gaan we dit seizoen waarmaken met drie of vier avonden met een fijne band waar iedereen van kan genieten.

We beginnen op 12 november met de band Ignition – ‘Dé Coverband Van Nederland’. 35 jaar ervaring in het spelen van pop- en rocknummers in vele stijlen.

Wij verwachten een absolute topavond op 12 november in ’t Knooppunt te Everdingen.
Aanvang 21.00 uur, zaal open om 20.30 uur. Toegang € 5,-
Wil je Ignition vast beluisteren? https://www.ignition.nl/songs.html

Ignition – ‘Dé Coverband Van Nederland’.

‘Ignition is een 6-mans coverformatie uit Den Hoorn (regio Midden-Delfland), opgericht in 1987. De band speelt over het algemeen rock- en rockgeoriënteerde popmuziek. De meerstemmigheid is daarbij een sterke troef.

Aanvankelijk werd er veel regionaal gespeeld maar de grenzen werden al snel verlegd naar andere delen van Nederland en zelfs over de grens in België.
De optredens van Ignition waren in de loop der tijd heel uiteenlopend. Van kroegen, bedrijfs- en studentenfeesten tot afterparty’s en grote podia ( > 1000 man), van akoestisch tot full power.
Er zijn tussentijds enkele wijzigingen in de bezetting geweest en met de huidige zangeres Vanessa is Ignition weer op volle sterkte.

Op dit moment is de bezetting:
Vanessa Schütz (zang), Marcel van Paassen (gitaar), Jan van der Windt (basgitaar-zang), Marco van Paassen (drums), Rob van der Maarel (gitaar-zang) en Sander Zelders (toetsen)’

FACEtoFACE

Op 7 januari ’23. FACEtoFACE; 4 muzikanten die houden van het echte werk. Puur zoals muziek bedoeld is, zonder gedoe en zonder poeha. Gas erop! Rock- en popcovers die iedereen kent. Van vroeger en nu, meestal zo origineel mogelijk en soms in een ander jasje. Vet, stevig, gevoelig en opzwepend, dat is FACEtoFACE.

Met een breed repertoire van Queen, Anouk, Sass Jordan, U2, Led Zeppelin, AC/DC, Beth Hart, Red Hot Chili Peppers, en nog veel meer.

Coen's Legacy

Our Sponsors

Zoë Hoetmer Illustraties
Feel Management
Feel Management
Feel Management

Sign up Bands!

Contact