Events

JAMPOP weer van start … maar dan anders

Het seizoen 2022-2023 gaat er voor JAMPOP en haar bezoekers wat anders uitzien.
De bandcompetitie wordt voorlopig in de ijskast gezet. De reden? Het kost enorm veel tijd en energie om dit te organiseren, en we hebben geen vervanger kunnen vinden voor onze band-coördinator Joost, die dit jarenlang met heel veel inzet heeft verzorgd. Wij hebben hem en zijn partner Zoë inmiddels uitbundig bedankt bij zijn afscheid.
Maar de doelstelling van JAMPOP houden we overeind. Livemuziek! En dat gaan we dit seizoen waarmaken met drie of vier avonden met een fijne band waar iedereen van kan genieten.

We beginnen op 12 november met de band Ignition – ‘Dé Coverband Van Nederland’. 35 jaar ervaring in het spelen van pop- en rocknummers in vele stijlen.

Wij verwachten een absolute topavond op 12 november in ’t Knooppunt te Everdingen.
Aanvang 21.00 uur, zaal open om 20.30 uur. Toegang € 5,-
Wil je Ignition vast beluisteren? https://www.ignition.nl/songs.html

Ignition – ‘Dé Coverband Van Nederland’.

‘Ignition is een 6-mans coverformatie uit Den Hoorn (regio Midden-Delfland), opgericht in 1987. De band speelt over het algemeen rock- en rockgeoriënteerde popmuziek. De meerstemmigheid is daarbij een sterke troef.

Aanvankelijk werd er veel regionaal gespeeld maar de grenzen werden al snel verlegd naar andere delen van Nederland en zelfs over de grens in België.
De optredens van Ignition waren in de loop der tijd heel uiteenlopend. Van kroegen, bedrijfs- en studentenfeesten tot afterparty’s en grote podia ( > 1000 man), van akoestisch tot full power.
Er zijn tussentijds enkele wijzigingen in de bezetting geweest en met de huidige zangeres Vanessa is Ignition weer op volle sterkte.

Op dit moment is de bezetting:
Vanessa Schütz (zang), Marcel van Paassen (gitaar), Jan van der Windt (basgitaar-zang), Marco van Paassen (drums), Rob van der Maarel (gitaar-zang) en Sander Zelders (toetsen)’

Our Sponsors

Feel Management
Zoë Hoetmer Illustraties
Feel Management

Sign up Bands!

Contact